Vi Välkomnar Mikaela till vårt hunddagis i Sisjön!

Mikaela har under flera år tidigare arbetat på andra hunddagis och jobbar nu på vårt dagis i Sisjön. Hon har även jobbat i djurbutik och har stort intresse för djur generellt men framför allt för hundar.


När Mikaela var 12 år köpte hennes familj deras första hund och efter det har Mikaela dels agerat jourhem åt hundar från Irland samt själv hjälpt hundar som behövt hitta nya hem.

2019 köpte hon äntligen sin allra första alldeles egna hund, Jack. Jack är en border collie-mix och Mikaelas plan var att skaffa en aktiv och träningssugen hund för tävling, och en bästa vän att hitta på alla möjliga roliga äventyr med. Och så bra det blev! Tillsammans tävlar de just nu i rallylydnad och agility. De tränar även nosework och andra roligheter på fritiden och älskar att utforska skogen tillsammans, vara ute och cykla och förstås att umgås med vänner. Mikaelas fritid består till största del av hund och hundträning, så där som det lätt blir när man har hund.

Tidigare har Mikaela haft många olika djur såsom hamster, kanin, katt, fiskar och häst. Hästarna har varit ett stort intresse tidigare men ligger lite på hyllan nu till förmån för hundarna.


Mikaela trivs med att jobba på hunddagis just för att man får jobba så nära inpå alla fina hundar. Hon tycker att man lär sig otroligt mycket av att se och interagera med så mycket olika hundar till vardags. Och förstås: det bästa som finns är ju att jobba med djur !


Utbildningar:
- August Kobbs naturbruksgymnasium med inriktning Djurvårdare

- D9, utökad medicinsk hantering
- Hunddagisföreståndare, Royal Dog Education