Om Göteborgs hunddagis Dog Royal AB

På Göteborgs Hunddagis är vår målsättning att driva den verksamhet vi själva skulle önska till våra egna hundar och där din hund kan känna sig trygg och glad om dagarna. Vi vill att våra dagis ska kännas som ett andra hem för din hund.

Hos oss vistas din hund i trevliga hundrum tillsammans med utvalda hundkompisar. Din hund promeneras och rastas, och får aktivering i något av våra aktiveringsrum eller ute i rastgården. Balansen mellan aktivitet och vila är viktig för att hundar ska må bra, så mellan aktiviteterna vilar hundarna ut i sängar och bäddar i sina rum.

Eftersom sinnesstämning smittar av sig har vi satsat på att ha en positiv arbetsgrupp som trivs ihop, delar vår kärlek till hundar och tillsammans skapar en glad och trivsam atmosfär för din hund. Personalen består av utbildade hundinstruktörer och/eller hunddagisföreståndare och fortbildas löpande av både ledningen och externa utbildare.

Både ledningen och dagispersonalen håller sig uppdaterade kring hundträning och jobbar belöningsbaserat med hundarna. Varje hundindivids behov tillgodoses med lämplig aktivering och berikning.

Vi bedriver hunddagis på 4 adresser i Göteborg och har en filial i Alingsås.
  • Läs mer om Göteborgs Hunddagis Backaplan här!  
  •  Läs mer om Göteborgs Hunddagis Hisingen här!
  • Läs mer om Göteborgs Hunddagis Sisjön här!
  • Läs mer om Göteborgs Hunddagis Högsbo här!
  • Läs mer om vår filial på Alingsås Hundarena här!


Våra ledord
  • Trygghet
  •  Kompetens
  • Ansvar

Vi som driver Göteborgs Hunddagis

Tina Gavling har drivit hundföretag sedan 2008 och driver utöver Göteborgs Hunddagis även Göteborgs Hundkoncern samt Kungliga Hundar, Göteborgs Hundarena och Royal Dog Education som alla är en del av just Göteborgs Hundkoncern. Tina har även kennel under kennelnamnet Royalty Rocks där hon föder upp jakthundar. Hon har själv sju hundar hemma samt ett antal tikar ute i foderhem. Med sina egna hundar jagar hon, tävlar lydnad och rallylydnad samt tränar barmarksdrag. Med sju hundar i huset behöver Tina sällan vara sysslolös. 

Helena Eriksson har jobbat på Tinas företag sedan 2010. Helena är utbildad socionom i botten och arbetar även som föreståndare på Stallyckan, en liten hästgård i Marks kommun som bland annat bedriver daglig verksamhet enligt LSS. Helena har arbetat som hundinstruktör sedan 2010 och har själv tre hundar som hon tränar och tävlar i allt ifrån jakt till lydnad och freestyle. Hon jobbar även som lärare hos Svenska Terapihundskolan och har utbildat sin hund Rey för arbete inom hundunderstödd terapi. Tillsammans med Svenska Terapihundskolans VD Sara Karlberg har hon skrivit boken Sociala Tjänstehundar – Omsorg utan ord. De har även podden Hälsans Hundar ihop.Tina och Helena har förutom Göteborgs Hunddagis även startat Kungliga Hundars förlag ihop och gett ut boken Utställning med sikte på Best In Show som de skrivit tillsammans. De driver också Hunting Dog Education tillsammans där de tränar stående fågelhundar belöningsbaserat.

Hos oss vistas din hund i trevliga hundrum tillsammans med utvalda hundkompisar. Din hund promeneras och rastas, och får aktivering i något av våra aktiveringsrum eller ute i rastgården. Balansen mellan aktivitet och vila är viktig för att hundar ska må bra, så mellan aktiviteterna vilar hundarna ut i sängar och bäddar i sina rum.

För oss är det viktigt att driva dagiset som den verksamhet vi själva skulle önska för våra egna hundar. Vi älskar hundar och vill att de ska ha det allra bästa medan de vistas hos oss, och vill att vår personal känner samma sak. Därför anser vi också att personalvård är en viktig del i vårt eget arbete. Utan personal har vi ingen verksamhet, det är de som är hundarnas vardagshjältar och vi ser det som vår plikt att skapa en bra dagismiljö för både våra kunder och vår fantastiska personal.

Våra ledord är trygghet, ansvar och kompetens – ord vi inte bara vill ska finnas på papper. De ska återspeglas i hela vår verksamhet. Därför är vi noga med att erbjuda vår personal kontinuerlig kompetensutveckling. Till oss är alla välkomna!


Vad ingår i mitt dagisabonnemang?

Utöver sedvanlig rastning och aktivering av din hund får du och din hund också följande som kund hos oss:

- Appen Jojna ingår i kostnaden. Appen använder vi för att berätta om din hunds dag hos oss. Vi dokumenterar, skickar bilder från din hunds dag, informerar om något avviker från det vanliga; exempelvis om din hund är dålig i magen. Vi kommunicerar också ut nyheter etc. Du själv kan förstås också kontakta personalen genom appen. Kanske vill du veta vad din hund gör just nu? Du berättar också för personalen om din hund stannar hemma över dagen och när den kommer åter.


- Som dagiskund hos oss får du även hyra Glädjehallen på Göteborgs Hundarena eller Rockethallen på Alingsås Hundarena gratis 1 timmer per vecka. Bokningen genomförs under fliken ”abonnemangskund” inne på Göteborgs Hundarenas hemsida www.goteborgshundarena.se Kontakta oss om du önskar hjälp att komma igång med detta. (En timme per vecka gäller, det går inte att spara timmar till nästkommande veckor.)

Utöver detta har vi en rad rabatter hos våra samarbetspartners att erbjuda, då du och din hund har följande erbjudanden att nyttja:

- 20 % rabatt på samtliga kurser och föreläsningar hos Kungliga Hundar. Besök www.kungligahundar.se och ange koden som du får av oss som dagiskund vid bokning.

- 15 % rabatt på samtliga yrkesutbildningar och tränarutbildningar hos Royal Dog Education. Besök www.royaldogeducation.se och ange koden som du får av oss som dagiskund vid bokning.

- 15 % rabatt på samtliga hallabonnemang på Göteborgs Hundarena. Besök www.goteborgshundarena.se och ange koden som du får av oss som dagiskund för bokning av abonnemang.

- 15 % rabatt på alla tjänster, behandlingar samt tillbehör hos Göteborgs Hundsim. Du kan också låta din hund ta del av deras tjänster under tiden din hund vistas hos oss på dagis. Kontakta Göteborgs Hundsim via www.goteborgshundsim.se för bokning och mer information.

- 10 % rabatt på all hundmat från Vom og Hundemat samt Bengtssons delikatesser. Dessa beställs och hämtas på vårt dagis. Kontakta oss för mer information och beställning.


Trygghet – Kompetens - Ansvar