Vill du jobba hos oss?

Vill du bli en del av vårt härliga gäng? 

Vi söker både hundskötare deltid och timvikarier hos oss just nu. 

Vi söker endast dig som har utbildning på området, det vill säga dig som läst hunddagisutbildning, hundinstruktörsutbildning, hundgymnasium eller dyl. Vi önskar också att du har arbetslivserfarenhet på hunddagis, hundpensionat eller dylikt i form av längre praktik eller anställning.

Du som söker tycker genuint om hundar, tränar belöningsbaserat och tycker om att vara ute i alla väder.  Arbetet är mycket fysiskt med många promenader per dag, så du är inte rädd för fysiskt hårt arbete. Du hugger i där det behövs, tar egna initiativ och ställer upp för dina kollegor. Tillsammans är ni ett team som gör att hundarna trivs på dagis. Du vill vara en del av företagets alla delar och följer de riktlinjer och visioner som finns. Vi har kollektivavtal.

Ansök genom att skicka CV och personligt brev via mail till info@goteborgshunddagis.se

Kort om företaget: Göteborgs Hunddagis driver totalt fyra hunddagis i Göteborg och Alingsås. Vår vision är att driva den sortens dagis vi själva skulle önska åt våra egna hundar, men också där vi själva skulle vilja vara anställda. Vår önskan är att all vår personal ska känna sig stolta över att vara delaktiga i företaget och att alla anställda brinner för att skapa en riktigt bra hunddagismiljö för hundarna.