Vi välkomnar Midde till vårt hunddagis Kung I Centrum!

Midde jobbar på Kung i Centrum efter att först ha jobbat som timvikarie på alla våra dagis och alltid ställt upp när det krisat.

Midde hade otur och var bara dagar ifrån en fast tjänst på ett annat hunddagis, men så slog covid-19 till och drabbade företaget. Det gjorde att hon istället sökte utbildningen "Arbete med hund" på Göteborgs Folkhögskola och kom in! Hon älskade varje dag på utbildningen och insåg att hon skulle jobba med hundar för att må riktigt bra! Och inga är gladare än vi att det blev Middes väg.

Att få jobba och umgås med hundar gör det lätt att gå till jobbet tycker Midde. Även när man har en dålig dag vet man att man kommer mötas av viftande svansar och blöta pussar, och efter det går det inte att inte bli glad.

Middes mål utöver att vara hunddagisfröken är att så småningom få tillräckligt mycket erfarenhet och utbildning för att kunna hjälpa hundar med problembeteenden och deras familjer, så kallade "problemhundar". I utbildningen hon än så länge gått så ingick det att bli certifierad hunddagisföreståndare. Det innebär all kunskap för att själv få öppna ett hunddagis, med ämnen såsom grundläggande sjukvård, raskunskap, berikning och mycket mer. Hon blev också utbildad noseworkinstruktör genom utbildningen.

På sin fritid håller Midde på med historiskt hantverk, lajvar och samlar på tropiska växter - och lever därför i lite av en djungel.

Utbildning
Arbete med hund - Göteborgs Folkhögskola