Vi välkomnar Linda till oss!

Linda har en bakgrund inom personlig assistans och har sadlat om till arbete med hundar. Hon har både praktiserat och arbetat på flera hunddagis tidigare och kommer nu rakt ifrån hunddagiset Tribus över till oss på Göteborgs Hunddagis. Linda kommer arbeta på vårt centrala hunddagis på Skårs led.

Linda har varit hundtjej i hela sitt liv. Med hund i familjen under uppväxten blev det självklart att ha hund även som vuxen. Idag delar hon vardagen med sin rottweiler Stella och tillsammans tränar de många olika hundsporter med störst fokus på tävlingslydnad och nosework. De hoppas på att komma ut och tävla i framtiden.

För Linda är det bästa med att jobba på hunddagis att få vara just bland hundar hela dagarna. All glädje och kärlek hundarna ger är fantastisk. Hon tycker det är både viktigt och givande att få möjlighet att se varje enskild hundindivid samt deras behov och att få berika deras vardag på dagis på ett sätt hundarna mår bra av.

Fritiden spenderar Linda gärna med Stella och sin sambo. De är ofta ute i skog och mark och utforskar gärna nya ställen i och runt om Göteborg – självklart med Stella i täten.

Utbildningar

Hunddagisutbildning 2019

Internutbildning Tribus