Vi välkomnar Leo till vårt dagis på Skårs led!

Leo har tidigare arbetat på dagiset på Åskvädersgatan, innan det var i vår regi. Leo bor i Göteborg och har passerat åldersstrecket 30. Trots att åldersnojan smyger på ibland tycker han att den kan dra åt skogen nu när han börjat jobba på Göteborgs Hunddagis och därmed får jobba med något han verkligen vill och blir glad av.

Han jobbade, och trivdes mycket bra, på Åskvädersgatans dagis – tills covid-19 kom och skakade om allas vardag. Då fick Leo byta jobb och har sedan dess arbetat som personlig assistent. Leo trivs med både människor och hundar, en positiv egenskap på dagis. Han är också under utbildning till hundinstruktör, med siktet inställt på att bli hundpsykolog/beteendeutredare på hund. Det välkomnar vi verkligen, och kanske kommer han hålla lite hundkurser i framtiden!

Leo har i dagsläget ingen egen hund, han försöker fortfarande pyssla ihop vardagen för att göra det möjligt och att jobba på dagis gör att hamnar ett stort steg närmare. Men, att jobba på hunddagis har ju också gjort det väldigt svårt att veta vilken hundras han egentligen önskar sig… Kan man få alla tro?