Vi Välkomnar Cecilia Mattson till oss!

Cissi jobbade tidigare på Hund i Centrum och börjar hos oss på Göteborgs Hunddagis i maj 2021. Hon jobbar lite mindre än heltid så ni kunder träffar henne inte särskilt ofta. Hundarna på Åskvädersgatan där hon jobbar får däremot njuta av henne desto mer.

2012 kom den tokiga och roliga blandrasmixen Kompis in i Cissis liv och satte fart på hjulen och eld i baken. Hon började praktisera på Hund i Centrum men som så många andra som börjar på hunddagis så blev hon helt sonika kvar i branschen.  

Sin fritid spenderar Cissi helst med Kompis ute i skogen, gärna tillsammans med dottern Tess och en härlig picknickkorg. Cissi och Kompis har under åren provat på det mesta, allt ifrån tävlingslydnad och viltspårsåkning till inlinesåkning. Nu för tiden är Kompis en äldre farbror och nöjer sig med skogsspring och simning på Göteborgs Hundsim, för att stärka sina dåliga höfter. Cissi själv saknar inlinesåkningen och vill gärna ta lite turer med dagishundarna.

Cissi uppskattar att gå på föreläsningar och vill alltid lära sig mer om hund. Hon har särskilt stort intresse av allt som har med hundars beteende och inlärning att göra. 

Utbildningar

Allmänlydnadsinstruktör, Kungliga hundar

Hunddagisutbildning

Näringslära – Mats Lindberg

Sommarens faror – Mats Lindberg

Problemhund och hundproblem- Anders Hallgren

Allergi hos hund-hittepå eller ett faktiskt problem?- Robert cikota och Emma Lindblad på anicura

Ögonproblem?- Blå stjärnans djursjukhus

Förgiftning hos hund och katt - blå stjärnans djursjukhus

Hundens inre liv - Per Jensen

Första hjälpen - Blå stjärnans djursjukhus

Hundars samspel 

Hundspråk 

Stress