Vi välkomnar Amanda Skarstedt till oss!

Amanda har jobbat på hunddagis tidigare och uppskattat jobbet och den närhet till hundar det innebär. Hon har varit djurmänniska sedan barnsben men just hundar har alltid legat henne allra varmast om hjärtat.  

Tillsammans med sin amstaff Enzo, född 2016, lever Amanda ett aktivt liv. Eftersom Enzo är en aktiv kille och Amanda tycker om varierad träning så provar de tillsammans på det mesta, men med störst fokus på nosework, lydnad och fysträning. Mycket tid läggs på balansträning för Enzo, både i rehabsyfte men också i förebyggande syfte för att förhindra skador och hålla honom i god form.

Sin fritid spenderar Amanda helst med Enzo och hennes vänner ute på äventyr. Tillsammans utforskar de nya platser, och är gärna ute i skogen i timmar. Kort och gott består både Amandas arbetsliv och fritid av hund, hund, hund – vilket hon älskar!  

Det roliga med att jobba på dagis är enligt Amanda såklart att få umgås med alla hundar. Att få komma ut, promenera och röra på sig men även aktivera och få egentid med varje individ. Hon uppskattar att alla hundar är olika varandra och sin egen person, och är tacksam att få lära känna dem.

Amanda vill hela tiden utvecklas och lära sig mer. Hon är kunskapstörstig och håller sig gärna uppdaterad genom både kurser, böcker och föreläsningar. Då hon alltid funnit hundars beteenden och kommunikation väldigt intressant har hon siktet inställt på en vidareutbildning till hundinstruktör och beteendekonsult på hund.

Amanda jobbar heltid på Skårs led.

Utbildningar

Hunddagisutbildning (pågående)

Aktiveringskurs - Monica Henriksson, 2017

Nosework Steg 1,2,3 - 2018

Möta & bemöta annorlunda hundar - Ingela Wik, 2021

När megafonen är hundens enda strategi - Anna Frisk & Ingela Wik, 2021