TÄVLA OCH VINN EN DAG PÅ HUNDDAGIS FÖR DIN HUND!

Vi tävlar ut en heldag på vårt hunddagis för din hund och dennes bästa vän. Om du vinner får du också med dig ett fint pris till din hund bestående av en hundbädd, matskål, mössa, tygkasse, träningsdagbok och en hel hink fullproppad med smaskigt hundgodis.
Gör så här för att tävla: Gå in på vår facebooksida. 
Kommentera där under inlägget om tävlingen vem som är din hunds bästa vän och motivera varför ni vill dela priset med just den hunden och dess människa. Tävlingen pågår fram till och med 24/1-21.
Om vinsten: Du tävlar om en heldag på vårt hunddagis på Åskvädersgatan i Göteborg för din egen hund och en hundvän, givetvis med VIP-paket bestående av smarrigt hundgodis, extra aktiveringstid och en egen dagisfröken som tar hand om just era hundar över dagen. Du som vinner får också ett fint hundpaket med hundbädd m.m.
Vinsten nyttjas senast 30/8-21 och vi meddelar vem vinnaren är på våra sociala medier. Vi kontaktar där efter vinnaren med mer information om tillvägagångssätt. Kanske vill du hälsa på farmor när pandemin är över, ta med barnen på något dagsäventyr eller ha en trevlig dag ihop med den andra hundens människa. Under tiden har din hund och dennes hundbästis en spännande dag på dagis med promenader och aktiviteter varvat med välbehövlig vila. 

Om tävlingen: Kampanjen är inte sponsrad, stödd, administrerad av eller knuten till Facebook. Varje deltagare i tävlingen skall ha en fullständig version av Facebook. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.