25 % rabatt på alla våra extratjänster!

Visste du att långa klor kan ge upphov till smärta och problem för din hund? Hur fort klorna och pulporna växer på hunden är olika från individ till individ, men det är bra att klippa klorna en gång per vecka. På så sätt behöver du inte klippa så mycket åt gången, du minimerar risken att råka klippa hunden i pulpan vilket förstås gör väldigt ont, och ser till att hålla nere hundens klor så de är ordentligt korta.
Långa klor å sin sida skapar belastning på lederna i hundens tår, vilket gör att hunden behöver ändra tyngdpunkt och gångstil för att avlasta lederna i tårna. På sikt kan det leda till både artros i tårna men också annan smärtproblematik i kroppen, till följd av det ändrade rörelsemönstret. Många jämför långa klor med att gå i ett par för små skor dag ut och dag in. Det är inte skönt och det är inte bra för kroppen i längden.
Som dagiskund hos oss har du hela februari ut 25 % rabatt på alla våra extratjänster, inklusive klippkort och engångstillfällen för kloklippning. Passa på att få klorna klippta under tiden din hund är på dagis, förhindra framtida smärtproblematik och få tid över till andra, roligare aktiviteter med din hund. Perfekt va?