Göteborgs Hunddagis - Hisingen

Vårt hunddagis på Åskvädersgatan 1 i Göteborg är vårt mest omfattande hunddagis, med generösa öppettider och stora möjligheter att köpa till alla de former av extra aktivering och friskvårdstjänster din hund kan behöva. Hunddagiset har en berikningsgård och en skogsrastgård som hundarna älskar att vistas i.

Här jobbar erfaren & trygg personalen som brinner för just din hunds bästa.

Tack vare lokalens utformning och att vi delar lokaler med bland annat Göteborgs Hundsim kan hundarna som vistas på Åskvädersgatan bland annat köpa till tjänster som simning, water treadmill, massage och laserbehandling utöver mer sedvanlig extraaktivering.  

Här erbjuds flexibilitet vad gäller din möjlighet att boka in deltidsplats om  tre dagar vecka, heltidsplatser samt ha tillgång till dagisplats fram till kl 19.00 på kvällen.

Dagiset har öppet 05.30-19.00 alla helgfria vardagar.

Varmt välkomna till oss!

Priser:

Heltid - 5 dagar i veckan 4100kr/månad. Vid flera hundar i samma familj får nästföljande hund en rabatt på 1400kr/månad.

Deltid - 3 dagar i veckan 3650kr/månad. Vid flera hundar i samma familj får nästföljande hund en rabatt på 1000kr/månad.

Vi har även en rad tilläggstjänster som man kan köpa till sin dagisplats om man önskar. Prata med personalen på plats så guidar de er vidare för vad som kan passa just er hund bäst.

DIN HUNDS DAG PÅ HUNDDAGISET HISINGEN

En dag på dagis kan se lite olika ut, men är förstås inramad av rutiner.

Mellan klockan 05.30 och 09.00 är det lämning av alla hundarna. Vi har utvecklat ett litet sms-system för att hundarna ska slippas trängas eller mötas i vår trappa, så skulle det bli kö kan det dröja några minuter innan vi kan ta emot just din hund. Det är för hundarnas skull och för att minska stressen då många hundar kan anlända samtidigt. Har du bråttom till jobbet kan det vara skönt att ha några minuters extra marginal i tidsberäkningen.

Medan alla hundar väntas in varierar det lite vad hundarna har för sig. Ofta varvas lite bus och lek med avkoppling och vila. Hundarna får ibland göra godissök och andra stimulerande aktiveringsövningar.

När alla hundar har kommit till dags påbörjas förmiddagsrastningarna. Då tar personalen ut hundarna i sina hundgrupper på en längre promenad. Hundarna får rasta sig, röra på sig och får lite extra tankenötter så som vardagslydnadsövningar. Ibland får de leka i vår rastgård.

Vi uppdaterar i appen Jojna så att du vet vad just din hund fått göra och om allt varit normalt eller något avvikit från hur din hund brukar vara när den är på dagis.

Efter alla rastningsrundor är det dags för vila. De hundar som äter lunch på dagis får sin lunch. Vi är noga med att de har vilat lite innan de får sin lunch, så att de inte är uppjagade och ger risker för magen.

Efter lunch så påbörjas eftermiddagsrastningen, oftast runt kl 13.30 beroende på när hundarna anlänt på morgonen. Det är en lite kortare runda så att alla hundarna får möjlighet att rasta av sig ordentligt.

Från klockan 15 till klockan 19.00 håller vi öppet för hämtning av din hund.

De hundar som har bokat in extra aktivering, simning med fysioterapeuterna på Göteborgs Hundsim eller exempelvis kloklippning får detta inplanerat under sin dag på dagis. Detta är givetvis utöver det vanliga buset med sina kompisar, promenaderna och mys med personal.

Många hundar kan vara väldigt trötta efter en dag på dagis, särskilt i början när de är lite ovana. Om din hund är trött är det viktigt att den får vila ordentligt, så att den får den återhämtning den behöver. Om du vet att du exempelvis ska gå kurs med din hund någon kväll och vill försöka ha din hund så pigg som möjligt får du gärna meddela personalen. De kommer då försöka planera in så din hund får lite extra vila och kanske tar lite mer pauser från eventuell lek med vännerna.

För dig som vill boka lite extra aktivering för din hund har vi en rad tilläggstjänster att välja på. Det finns helt enkelt något extra för alla, om så önskas.




Kontakta oss

 
Adress:

Åskvädersgatan 1

41834 Göteborg

Mail:
Telefon: