Göteborgs Hunddagis - Högsbo

Dagiset som ligger på FO Petersons gata 7 i Västra Frölunda. Hunddagiset ligger lättillgängligt från Dag Hammarskjöldsleden  vilket gör det enkelt att stanna till på väg till och från jobbet. 

På dagiset möter du välutbildad och erfaren personal som alltid sätter just din hunds bästa i fokus.
Dagiset har en egen rastgård i direkt anslutnings till dagiset och även ett fint aktiveringsrum för extra aktivering.

Hunddagiset  håller förstås samma höga kvalitet som övrig verksamhet. Även här erbjuds extra aktivering och tilläggstjänster, och vårt nära samarbete med Göteborgs Hundsim gör att de besöker verksamheten regelbundet för de som önskar boka exempelvis friskvårdskoll eller massage till sin hund.

Dagiset har öppet 6.30-18.00 alla helgfria vardagar.

Varmt välkomna till oss!Priser:

Heltid - 5 dagar i veckan 4100r/månad. Vid flera hundar i samma familj får nästföljande hund en rabatt på 1400kr/månad.

Deltid - 3 dagar i veckan 3650kr/månad. Vid flera hundar i samma familj får nästföljande hund en rabatt på 1000kr/månad.

Vi har även en rad tilläggstjänster som man kan köpa till sin dagisplats om man önskar. Prata med personalen på plats så guidar de er vidare för vad som kan passa just er hund bäst.

DIN HUNDS DAG PÅ HUNDDAGISET Högsbo

En dag på dagis kan se lite olika ut, men är förstås inramad av rutiner. 

Mellan klockan 06.30 och 09.00  är det lämning av alla hundarna, som sitter i mindre grupper. Ibland kan det bli lite kö så det kan vara skönt för dig att ha några minuters extra marginal i tidsberäkningen på väg till jobbet.

Medan alla hundar väntas in varierar det lite vad hundarna har för sig. Ofta varvas lite bus och lek med avkoppling och vila. Hundarna får ibland göra godissök och andra stimulerande aktiveringsövningar.

När alla hundar har kommit till dagis påbörjas förmiddagsrastningarna. Då tar personalen ut hundarna i sina hundgrupper på en längre promenad. Hundarna får rasta sig, röra på sig och får lite extra tankenötter så som vardagslydnadsövningar. De kan också få lite extra aktivering i vår egna rastgård som ligger i direkt anslutning till dagiset.

Vi uppdaterar i appen Jojna så att du vet vad just din hund fått göra och om allt varit normalt eller något avvikit från hur din hund brukar vara när den är på dagis.

Efter alla rastningsrundor är det dags för vila. De hundar som äter lunch på dagis får sin lunch. Vi är noga med att de har vilat lite innan de får sin lunch, så att de inte är uppjagade vilket ger risker för magen.

Efter lunch så påbörjas fortsatt aktivering och eftermiddagsrastningen, oftast runt kl 13.30 beroende på när hundarna anlänt på morgonen. Eftermiddagsrastningen är en lite kortare runda så att alla hundarna får möjlighet att rasta av sig ordentligt.

Från klockan 15 till klockan 18.00 håller vi öppet för hämtning av din hund.

De hundar som har bokat in extra aktivering eller exempelvis kloklippning får detta inplanerat under sin dag på dagis. Detta är givetvis utöver det vanliga buset med sina kompisar, promenaderna och mys med personal.

För dig som vill boka lite extra aktivering för din hund har vi en rad tilläggstjänster att välja på. Det finns något för alla, stora som små, valp som pensionär. Vårt samarbete med Göteborgs Hundsim gör att du på förbestämda datum kan boka friskvårdskontroll, massage, laser etc till din hund under sin dag på dagis. Som kund har du även fina rabatter hos dem.


Kontakta oss

 
Adress:

FO Petersons gata 7

421 31 VÄSTRA FRÖLUNDA

 
Mail:
 
Telefon 0704-415702