Göteborgs Hunddagis - Backaplan

På vårt dagis på backaplan vistas hundarna i mysiga, möblerade rum i lämpliga grupper.

Hunddagiset har en egen träningshall/aktiveringsrum som nyttjas flitigt för lek och träning. 

På dagiset möts du och din hund av erfaren och trygg personal som ser till att just er hund har sin bästa vardag när ni själva är på jobbet. 
Hunddagiset har även en egen rastgård i direkt anslutning till dagiset. 
Hos oss finns bara välutbildad personal som ser till att din hund får en rolig och trygg dag på dagis när du själv jobbar.

Även här erbjuds extra aktivering och tilläggstjänster, och vårt nära samarbete med Göteborgs Hundsim gör att de besöker verksamheten regelbundet för de som önskar boka exempelvis friskvårdskoll eller massage till sin hund.
Dagiset har öppet 05.30-19.00 alla helgfria vardagar.
Varmt välkomna till oss!

Priser:

Heltid - 5 dagar i veckan 4100kr/månad. Vid flera hundar i samma familj får nästföljande hund en rabatt på 1400kr/månad.

Deltid - 3 dagar i veckan 3650kr/månad. Vid flera hundar i samma familj får nästföljande hund en rabatt på 1000kr/månad.

Vi har även en rad tilläggstjänster som man kan köpa till sin dagisplats om man önskar. Prata med personalen på plats så guidar de er vidare för vad som kan passa just er hund bäst.

DIN HUNDS DAG PÅ HUNDDAGISET BACKAPLAN

En dag på dagis kan se lite olika ut, men är förstås inramad av rutiner.

Mellan klockan 05.30 och 09.00  är det lämning av alla hundarna. Ibland kan det bli lite kö så det kan vara skönt för dig att ha några minuters extra marginal i tidsberäkningen på väg till jobbet.

Medan alla hundar väntas in varierar det lite vad hundarna har för sig. Ofta varvas lite bus och lek med avkoppling och vila. Hundarna får ibland göra godissök och andra stimulerande aktiveringsövningar.

När alla hundar har kommit till dagis påbörjas förmiddagsrastningarna. Då tar personalen ut hundarna i sina hundgrupper på en längre promenad. Hundarna får rasta sig, röra på sig och får lite extra tankenötter så som vardagslydnadsövningar.

Vi uppdaterar i appen Jojna så att du vet vad just din hund fått göra och om allt varit normalt eller något avvikit från hur din hund brukar vara när den är på dagis.

Efter alla rastningsrundor är det dags för vila. De hundar som äter lunch på dagis får sin lunch. Vi är noga med att de har vilat lite innan de får sin lunch, så att de inte är uppjagade vilket ger risker för magen.

Efter lunch så påbörjas eftermiddagsrastningen, oftast runt kl 13.30 beroende på när hundarna anlänt på morgonen. Det är en lite kortare runda så att alla hundarna får möjlighet att rasta av sig ordentligt.

Från klockan 15 till klockan 19.00 håller vi öppet för hämtning av din hund.

De hundar som har bokat in extra aktivering eller exempelvis kloklippning får detta inplanerat under sin dag på dagis. Detta är givetvis utöver det vanliga buset med sina kompisar, promenaderna och mys med personal.

Många hundar kan vara väldigt trötta efter en dag på dagis, särskilt i början när de är lite ovana. Om din hund är trött är det viktigt att den får vila ordentligt, så att den får den återhämtning den behöver. Om du vet att du exempelvis ska gå kurs med din hund någon kväll och vill försöka ha din hund så pigg som möjligt får du gärna meddela personalen. De kommer då försöka planera in så din hund får lite extra vila och kanske tar lite mer pauser från eventuell lek med vännerna.

För dig som vill boka lite extra aktivering för din hund har vi en rad tilläggstjänster att välja på. Det finns något för alla, stora som små, valp som pensionär.


Kontakta oss

 
Adress:

Ångpannegatan 2

41705 Göteborg

Mail:
Telefon: