Göteborgs Hunddagis - sisjön

Vårt hunddagis som ligger på Södra Långebergsgatan 20, i Västra Frölunda/Sisjön. Hunddagiset ligger mitt i Sisjöns industriområde, bara 500 meter från Söderleden vilket gör det enkelt att stanna till på väg till och från jobbet. 
Dagiset har en egen rastgård/berikningsgård i direkt anslutning till dagiset

Hunddagiset  håller förstås samma höga kvalitet som övrig verksamhet. Även här erbjuds extra aktivering och tilläggstjänster, och vårt nära samarbete med Göteborgs Hundsim gör att de besöker verksamheten regelbundet för de som önskar boka exempelvis friskvårdskoll eller massage till sin hund.

Dagiset håller öppet 6.00-18.30 alla helgfria vardagar.

DIN HUNDS DAG PÅ HUNDDAGISET SISJÖN

En dag på dagis kan se lite olika ut, men är förstås inramad av rutiner. 

Mellan klockan 06.00 och 09.00  är det lämning av alla hundarna, som sitter i mindre grupper. Ibland kan det bli lite kö så det kan vara skönt för dig att ha några minuters extra marginal i tidsberäkningen på väg till jobbet.

Medan alla hundar väntas in varierar det lite vad hundarna har för sig. Ofta varvas lite bus och lek med avkoppling och vila. Hundarna får ibland göra godissök och andra stimulerande aktiveringsövningar.

När alla hundar har kommit till dagis påbörjas förmiddagsrastningarna. Då tar personalen ut hundarna i sina hundgrupper på en längre promenad. Hundarna får rasta sig, röra på sig och får lite extra tankenötter så som vardagslydnadsövningar. De kan också få lite extra aktivering i vår egna rastgård som ligger i direkt anslutning till dagiset.

Vi uppdaterar i appen Jojna så att du vet vad just din hund fått göra och om allt varit normalt eller något avvikit från hur din hund brukar vara när den är på dagis.

Efter alla rastningsrundor är det dags för vila. De hundar som äter lunch på dagis får sin lunch. Vi är noga med att de har vilat lite innan de får sin lunch, så att de inte är uppjagade vilket ger risker för magen.

Efter lunch så påbörjas fortsatt aktivering och eftermiddagsrastningen, oftast runt kl 13.30 beroende på när hundarna anlänt på morgonen. Eftermiddagsrastningen är en lite kortare runda så att alla hundarna får möjlighet att rasta av sig ordentligt.

Från klockan 15 till klockan 18.30 håller vi öppet för hämtning av din hund.

De hundar som har bokat in extra aktivering eller exempelvis kloklippning får detta inplanerat under sin dag på dagis. Detta är givetvis utöver det vanliga buset med sina kompisar, promenaderna och mys med personal.

För dig som vill boka lite extra aktivering för din hund har vi en rad tilläggstjänster att välja på. Det finns något för alla, stora som små, valp som pensionär. Vårt samarbete med Göteborgs Hundsim gör att du på förbestämda datum kan boka friskvårdskontroll, massage, laser etc till din hund under sin dag på dagis. Som kund har du även fina rabatter hos dem.


Priser

Dagisplatser

På vårt dagis i Sisjön finns hel- & deltidplatser. Vi håller öppet 6.00 till 18.30 alla vardagar.

Heltid 3650 kr/månad. Vid flera hundar som tillhör samma familj får nästföljande hund 1000 kr rabatt/månad.

Deltid - 3 dagar i veckan 3200kr/månad. Vid flera hundar i samma familj får nästföljande hund en rabatt på 700kr/månad.

Extra tjänster

Kloklippning
1 gång 125kr
10ggr kort 1000kr

Bad inkl. fön

Liten hund 400kr

Mellanstor hund 500kr

Stor hund 600kr

Tandborstning 4 ggr/månad 300kr/månad

Öronrengöring 75kr per tillfälle 

Extra aktivering  Vill din hund ha extra aktivering utöver den dagliga aktiveringen på dagis? Vi kan ge din hund extra aktivering i form av balansbollsträning, nosarbete eller annat.

Aktiveringsabonnemang nivå 1: 700kr/månad Det går även bra att boka enstaka tillfällen till en kostnad av 300kr per tillfälle.

-Balans och koordination, en aktivering där din hund tränar upp sin muskulatur och även aktiverar mindre muskelgrupper genom olika övningar på balansbollar, plattformar, cavaletti m.m.

-Blandad extraaktivering, personalen väljer ut olika aktiviteter som de ser passar din hund.

-Extra tid i rastgården, med doftarbete och/eller godissök

-Trickträning, välj trick själv eller låt personalen vara kreativa

-Nosework/specialsök, sök efter eukalyptus, lagerblad eller doften av te

-Godissök, eller blandat nosarbete


Aktiveringsabonnemang nivå 2: 800kr/månad
Det går även bra att boka enstaka tillfällen till en kostnad av 300kr per tillfälle.
-Extra promenad, en extra promenad med inslag av dog parkour och vardagslydnadsövningar

-Promenad i dragsele och bälte, för hund som har eget dragsele anpassat för höga drag

-Drag weight-promenad, för hund som har egen weight pull-sele eller sele med pinndel för låga drag. Du lämnar in sele och kedjor samma dag som aktiveringen ska genomföras och får med dig utrustningen hem igen samma dag.
Vardagslyx

Våra dagiskunder erhåller 15% rabatt på alla tjänster/behandlingar och tillbehör hos Göteborgs Hundsim. Fysioterapeut från Göteborgs Hundsim besöker även Backaplan regelbundet för dig som vill boka in en friskvårdskontroll, massage, laserbehandling etc under din hunds dagistid. Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss

 
Adress:

Södra Långebergsgatan 20

421 32 ASKIM

 
Mail:
 
Telefon