Vi som driver Hunddagiset
Tina Gavling & Helena Eriksson

Tina Gavling har drivit hundföretag sedan 2008 och driver utöver Göteborgs Hunddagis även Göteborgs Hundkoncern samt Kungliga Hundar, Göteborgs Hundarena och Royal Dog Education som alla är en del av just Göteborgs Hundkoncern. Tina har även kennel under kennelnamnet Royalty Rocks där hon föder upp jakthundar. Hon har själv sju hundar hemma samt ett antal tikar ute i foderhem. Med sina egna hundar jagar hon, tävlar lydnad och rallylydnad samt tränar barmarksdrag. Med sju hundar i huset behöver Tina sällan vara sysslolös.

Helena Eriksson har jobbat på Tinas företag sedan 2010. Helena är utbildad socionom i botten och arbetar även som föreståndare på Stallyckan, en liten hästgård i Marks kommun som bland annat bedriver daglig verksamhet enligt LSS. Helena har arbetat som hundinstruktör sedan 2010 och har själv tre hundar som hon tränar och tävlar i allt ifrån jakt till lydnad och freestyle. Hon jobbar även som lärare hos Svenska Terapihundskolan och har utbildat sin hund Rey för arbete inom hundunderstödd terapi. Tillsammans med Svenska Terapihundskolans VD Sara Karlberg har hon skrivit boken Sociala Tjänstehundar – Omsorg utan ord. De har även podden Hälsans Hundar ihop.


Tina och Helena har förutom Göteborgs Hunddagis även startat Kungliga Hundars förlag ihop och gett ut boken Utställning med sikte på Best In Show som de skrivit tillsammans. Både Tina och Helena är även engagerade i Specialklubb för Kontinentala Fågelhundar.

Hos oss vistas din hund i trevliga hundrum tillsammans med utvalda hundkompisar. Din hund promeneras och rastas, och får aktivering i något av våra aktiveringsrum eller ute i rastgården. Balansen mellan aktivitet och vila är viktig för att hundar ska må bra, så mellan aktiviteterna vilar hundarna ut i sängar och bäddar i sina rum.

För oss är det viktigt att driva dagiset som den verksamhet vi själva skulle önska för våra egna hundar. Vi älskar hundar och vill att de ska ha det allra bästa medan de vistas hos oss, och vill att vår personal känner samma sak. Därför anser vi också att personalvård är en viktig del i vårt eget arbete. Utan personal har vi ingen verksamhet, det är de som är hundarnas vardagshjältar och vi ser det som vår plikt att skapa en bra dagismiljö för både våra kunder och vår fantastiska personal.

Våra ledord är trygghet, ansvar och kompetens – ord vi inte bara vill ska finnas på papper. De ska återspeglas i hela vår verksamhet. Därför är vi noga med att erbjuda vår personal kontinuerlig kompetensutveckling samt har regelbundna arbetsplatsträffar där vi arbetar för att ledorden ska förverkligas in i det dagliga, praktiska arbetet. 

Hos oss jobbar vi alla i ett team kring hundarna. Organisationen är platt, alla anställda är lika värda och vi har förstås tecknat kollektivavtal. Vi själva rycker in där det behövs, och framför allt finns vi i kulisserna där vi lagar, fixar och donar. Vi vill också att vår platta organisation och vår teamkänsla återspeglas i våra kunders upplevelser. Till oss är alla välkomna!