Göteborgs Hunddagis - Alingsås

Ett fåtal lediga platser på vårt hunddagis i Alingsås.

På vårt hunddagis på Alingsås Hundarena vistas hundarna i grupper i mysigt inredda rum. De har härliga promenadområden att se framemot och disponerar en egen träningshall.
Hunddagiset har en egen träningshall i samma lokal som dagiset.
Våra dagiskunder uppdateras om hundarnas dagar via appen Jojna även på detta dagiset och det finns en rad extra aktiveringsmöjligheter även här. 
Varmt välkommen att boka din plats redan nu!

DIN HUNDS DAG PÅ HUNDDAGISET I ALINGSÅS

En dag på dagis kan se lite olika ut, men är förstås inramad av rutiner. 

Mellan klockan 06.30 och 09.00  är det lämning av alla hundarna, som sitter i mindre grupper. Ibland kan det bli lite kö så det kan vara skönt för dig att ha några minuters extra marginal i tidsberäkningen på väg till jobbet.

Medan alla hundar väntas in varierar det lite vad hundarna har för sig. Ofta varvas lite bus och lek med avkoppling och vila. Hundarna får ibland göra godissök och andra stimulerande aktiveringsövningar.

När alla hundar har kommit till dagis påbörjas förmiddagsrastningarna. Då tar personalen ut hundarna i sina hundgrupper på en längre promenad. Hundarna får rasta sig, röra på sig och får lite extra tankenötter så som vardagslydnadsövningar. De kan också få lite extra aktivering på vår egna lilla  träningshall.

Vi uppdaterar i appen Jojna så att du vet vad just din hund fått göra och om allt varit normalt eller något avvikit från hur din hund brukar vara när den är på dagis.

Efter alla rastningsrundor är det dags för vila. De hundar som äter lunch på dagis får sin lunch. Vi är noga med att de har vilat lite innan de får sin lunch, så att de inte är uppjagade vilket ger risker för magen.

Efter lunch så påbörjas fortsatt aktivering och eftermiddagsrastningen, oftast runt kl 13.30 beroende på när hundarna anlänt på morgonen. Eftermiddagsrastningen är en lite kortare runda så att alla hundarna får möjlighet att rasta av sig ordentligt.

Från klockan 15 till klockan 18.00 håller vi öppet för hämtning av din hund.

De hundar som har bokat in extra aktivering eller exempelvis kloklippning får detta inplanerat under sin dag på dagis. Detta är givetvis utöver det vanliga buset med sina kompisar, promenaderna och mys med personal.

För dig som vill boka lite extra aktivering för din hund har vi en rad tilläggstjänster att välja på. Det finns något för alla, stora som små, valp som pensionär.


Priser

Dagisplatser

På vårt dagis i Alingsås finns heltidplatser och ett fåtal deltidsplatser. Vi håller öppet 6.30 till 18.00 alla vardagar.
Heltid 3600 kr/månad. Vid flera hundar som tillhör samma familj får nästföljande hund 1000 kr rabatt/månad.

Deltid - 3 dagar i veckan 3000kr/månad.


Extra tjänster

Kloklippning
1 gång 125kr
10ggr kort 1000kr

Bad inkl. fön

Liten hund 400kr

Mellanstor hund 500kr

Stor hund 600kr

Tandborstning 4 ggr/månad 300kr/månad

Öronrengöring 75kr per tillfälle 

Extra aktivering  Vill din hund ha extra aktivering utöver den dagliga aktiveringen på dagis? Vi kan ge din hund extra aktivering i form av balansbollsträning, nosarbete eller annat.

Aktiveringsabonnemang nivå 1: 700kr/månad Det går även bra att boka enstaka tillfällen till en kostnad av 300kr per tillfälle.

-Balans och koordination, en aktivering där din hund tränar upp sin muskulatur och även aktiverar mindre muskelgrupper genom olika övningar på balansbollar, plattformar, cavaletti m.m.

-Blandad extraaktivering, personalen väljer ut olika aktiviteter som de ser passar din hund.

-Extra tid i rastgården, med doftarbete och/eller godissök

-Trickträning, välj trick själv eller låt personalen vara kreativa

-Nosework/specialsök, sök efter eukalyptus, lagerblad eller doften av te

-Godissök, eller blandat nosarbete

Kontakta oss

 
Adress:

Verkstadsgatan 3

44157 ALINGSÅS

 
Mail:
 
Telefon